Studio Funck & Koek

Concept en Interieurarchitectuur | Zintuiglijke interieurarchitectuur geïnspireerd door de natuur

Wij ontwerpen vanuit de affiniteit die mensen hebben met natuur. Met onze kennis en intuïtie komen wij tot ontwerpen die verrassen en een nieuwe beleving geven. Denk hierbij aan de akoestiek, het klimaat, visueel ontwerp, geuren en smaken. Samen bouwen we aan het doel van jou als opdrachtgever. Wij creëren en verbeelden een ontwerp dat aansluit bij de eigenheid van jouw organisatie of bedrijf. 

Een goed ontwerp begint voor ons bij zorgvuldig luisteren. Luisteren, doorvragen en kritisch meedenken. We komen met creatieve oplossingen en maken zo voor iedere opdracht een uniek ontwerp. 

Samenwerken

Samen bouwen we aan jouw idee. Dit doen we met een flexibel team van architecten, ontwerpers, interieurbouwers en meubelmakers. Wij zijn van mening dat je het ontwerp op een hoger plan kan brengen als iedereen in zijn kracht staat! We zorgen voor een totaal ontwerp dat past als een maatpak.

logo_vines_website.jpg

Publicaties & Nieuws

Opening nieuwe schooljaar Deltion College Zwolle

Maandag 26 augustus hebben we het groene hart overgedragen aan het Deltion College Zwolle, tijdens de opening van het nieuwe schooljaar. 

Vanuit het groene hart ontmoeten

De boulevards van de Campus zijn bedoeld als de centrale plek waar studenten en medewerkers samenkomen, elkaar ontmoeten, waar tal van activiteiten plaatsvinden en die de entree vormen naar het onderwijs. De groene ader verbindt de boulevard Oost en West. Een plek om te eten, te ontmoeten en te genieten van de groene omgeving met verschillende zit-plekken, zoals parkplekken, boomzitjes en schommels. De uitstraling van de boulevards is levendig en groen, open maar toch ook intiem. Het ontwerp van de Boulevards is geïnspireerd op Biophilia.

Architectuur Biënnale: Zwolse architecten geven tien stegen bijzondere metamorfose

Architectuur in het nauw, en ook echt letterlijk. Tien stegen in de Zwolse binnenstad worden tijdens de Architectuur Biënnale Zwolle getransformeerd van anonieme, vergeten ruimtes tot in het oog springende architectonische objecten. Op 5,6,7 en 8 juli 2018 organiseren het Zwols Architectuur Podium, het Zwols Architecten Collectief en Club Cele de derde Architectuur Biënnale Zwolle.

In samenwerking met ViesRood en sponsoring door ALM afbouwgroep.


Publicatie Regio Lokaal

Foto's van de projecten door EKfotografie.nl